fbpx

Innostock daagt de fulfilmentmarkt uit met 12.000m2 warehouses in Groningen en Noord-Holland


Het Veendamse HUSA Logistics heeft samen met e-commerce expert, Boltalents uit Hoorn, en de snelgroeiende Groningse startup Innosend, dat onlangs nog groeigeld heeft opgehaald bij investeerders, de handen in één geslagen onder de naam Innostock.

Samen gaan zij webwinkels, die hun logistiek helemaal willen uitbesteden, ontzorgen met een persoonlijke en op maat gemaakte opslag- en verzenddienst.

Innostock maakt het voor webwinkels mogelijk om hun logistiek helemaal uit te besteden, zodat de webshophouder zich helemaal kan richten op de inkoop en verkoop. Daarnaast positioneert Innostock zich ook als partner in opslag van extreem grote volumes en producten met afwijkende maten en gewichten voor de zakelijke logistieke markt. Om die redenen kozen eerder onder andere A Little Lovely Company, Game Hero en Belieff voor Innostock.

“De combinatie van Husa Logistics, Boltalents en Innosend is een logische. De jarenlange ervaring en faciliteiten van Husa Logistics in combinatie met de kennis van e-commerce markt van Boltalents en Innosend maakt dat we veel meer kunnen dan de standaard fulfilment die veel partijen bieden. Wij kunnen ook webwinkels bedienen met zowel B2C als B2B, met sterk wisselende voorraden, met grote of zware produkten of die gecertificeerde opslag van levensmiddelen vragen. Dat vraagt dat we zowel dagelijks importcontainers lossen als vele online bestellingen afhandelen.” zegt Michiel Bregman, co-founder van Innostock.

Cuno Sunnotel, medeoprichter van Innostock Hoorn, legt uit hoe webshophouders hierin ontzorgd worden: “Met een persoonlijk advies op maat helpen wij ondernemers om de overstap van hun eigen magazijn of een ander fulfilment center makkelijk te maken. We zorgen voor de verhuizing, koppelen ons geautomatiseerde systeem met de verzendsoftware en de meeste webshopsoftware en de webshophouder heeft meteen inzicht en een efficiënt proces. En de webshophouder kan te allen tijde langskomen om bijvoorbeeld de kwaliteit van de bestelde ontvangsten te controleren.”

Over Innostock
Fulfilment voor webshops met B2C, B2B of B2D klanten. Voor kleinschalige of zeer grootschalige opslag- en ordervolumes. Schaalbare logistieke oplossingen van (import)goederenontvangst tot en met verzending. Ongebruikelijke maten of gewichten zijn welkom. Vanuit onze fulfilment centra in Hoorn of Veendam (totaal 12.000m2).

Innostock laat e-commerce bedrijven groeien, doordat ze zich kunnen focussen op waar ze het mee verdienen: in- en verkoop. Innostock neemt, in samenwerking met één van haar oprichters Innosend, het hele logistieke proces uit handen van de webshophouder, zonder dat de webshophouder controle of inzicht verliest.