fbpx

Internationale logistiek

Optimaliseer jouw cross-border logistiek door Innostocks fulfilment oplossingen. Profiteer van efficiënte internationale logistiek, wereldwijde verzending en ervaren expertise. Verbeter jouw internationale fulfilment vandaag.

Next-day delivery

Voor 22:00 besteld = volgende dag bezorgd.

Alles op één plek

Eigen portaal voor je hele distributie.

Multi-carrier voor de laagste tarieven

Bepaal zelf de beste vervoerder.

Cross-border logistieke oplossing

Innostock is een ervaren partner als het gaat om internationale logistiek. Ontdek wat onze expertise kan betekenen voor jouw internationale zendingen.

Door ons overzichtelijke WMS heb je altijd inzicht in jouw voorraadniveaus, hierdoor kan je zeer efficiënt nieuwe inkopen plannen om zo bijvoorbeeld ook de cashflow van jouw bedrijf te optimaliseren.

Internationale logistiek

Betrouwbare internationale logistiek

Bij cross-border e-commerce is het essentieel om te werken met betrouwbare vervoerders en een efficiënt retourmanagementsysteem.

Betrouwbare vervoerders

Innostock werkt samen met gerenommeerde vervoerders die ervaring hebben met internationale zendingen. Hierdoor kunnen jouw producten snel en veilig naar internationale klanten worden verzonden.

Efficiënt retourmanagement

Innostock maakt gebruik van een goed georganiseerd retourmanagementsysteem. Dit vergroot het vertrouwen van de klant, verhoogt de klanttevredenheid en draagt bij aan een de efficiëntie van het logistieke proces.

Door gebruik te maken van de betrouwbare vervoerders en efficiënt retourmanagement van Innostock, kun je vertrouwen op een probleemloze afhandeling van verzendingen en retouren.

Ontdek direct onze expertise in internationale logistiek

Innostock's expertise in internationale logistiek kan jouw e-commerce onderneming naar een hoger niveau tillen. Onze oplossingen voor cross-border e-commerce fulfilment en grensoverschrijdende verzending bieden je de tools om efficiëntie en klanttevredenheid te maximaliseren.

Met jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor al uw logistieke uitdagingen. Of het nu gaat om zeevracht, luchtvracht, of wegtransport. Wij zorgen bij cross-border fulfilment altijd voor de scherpste tarieven met de beste vervoerders.

Laat je inspireren door de mogelijkheden die Innostock biedt voor jouw internationale e-commerce ambities.

Dropshipping vs fulfilment