fbpx

Wat is VVB+?


VVB+

Verzenden via Bol.com (VVB+) is dé oplossing voor Nederlandse Bol.com verkopers om hun verzendproces te stroomlijnen en klanttevredenheid te verhogen. Bij Innostock.eu begrijpen we het belang van efficiëntie en betrouwbaarheid in e-commerce, daarom bieden we deze handige en kosteneffectieve verzendoptie aan voor onze klanten. Door VVB+ kan jij jouw klanten voor 23:59 besteld morgen in huis aanbieden, dit kan voor een conversiestijging van wel 30% zorgen!

Voordelen van Verzenden via Bol

Met VVB geniet je van talloze voordelen, waaronder het gemak van het aanmaken van verzendlabels en de verzekering van pakketten voor 75% van de verkoopwaarde. Daarnaast worden verzendkosten terugbetaald als een pakket onverhoopt verdwijnt tijdens de verzending.

Voor verkopers die streven naar een betere cut-off in hun verzendproces, biedt VVB+ de perfecte oplossing. Met VVB+ kunnen klanten van Bol.com bestellen tot 23:59 uur, waardoor je meer bestellingen kunt ontvangen. Het is echter belangrijk om op te merken dat VVB+ duurder is dan de standaard VVB optie, dus het is cruciaal om de kosten en voordelen van elke optie goed af te wegen voordat je een beslissing neemt.

Verzenden via Bol.com zorgt voor een efficiënt en gestroomlijnd verzendproces. Het aanmaken van verzendlabels gaat snel en gemakkelijk, en dankzij het grote volume aan verzendingen dat Bol.com verwerkt, kan het verzendproces efficiënter en goedkoper worden uitgevoerd dan wanneer je zelf je verzendproces moet regelen.

Daarnaast leidt Verzenden via Bol.com tot hogere klanttevredenheid. Klanten waarderen snelle en betrouwbare verzending, en door gebruik te maken van Verzenden via Bol.com kun je deze verwachtingen gemakkelijker waarmaken.

VVB+ biedt verkopers de mogelijkheid om later op de dag bestellingen te verwerken en te verzenden, wat voor sommige verkopers een groot voordeel kan zijn. Hierdoor kunnen verkopers hun klanten beter bedienen en de kans op negatieve reviews of klachten verkleinen.

Wat is vvb+

 

Innostock en Verzenden via Bol

Omdat de behoeften van onze klanten centraal staan weten wij dat verzenden via bol van belang gaat zijn in het verzendproces van klanten die op bol.com verkopen. Omdat het belangrijk is voor onze klanten om sneller levertijden te bieden denken wij graag mee in oplossingen. Wij bieden daarom ook VVB+ aan voor klanten die onder andere ook op bol verkopen, zo kunnen onze klanten de beste service bieden aan de koper.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!