fbpx

Fulfilment center Hoorn


Fulfilment center Hoorn

Jouw lokale fulfilment partner in Hoorn

Welkom bij Innostock, jouw vertrouwde partner voor fulfilment! Gevestigd in zowel Hoorn als Veendam, om jouw verwachtingen van fulfilment te overtreffen.

Lokale kracht, wereldwijde dienstverlening

Als lokale fulfilment partner begrijpen wij de unieke behoeften van jouw webshop in Noord-Holland. Onze aanwezigheid in zowel Hoorn als Veendam stelt ons in staat om jou een persoonlijke en efficiënte service te bieden, terwijl we ook wereldwijde distributiemogelijkheden bieden.

Efficiënte fulfilment voor tijd- en kostenbesparing

Bij Innostock geloven we in efficiëntie als de sleutel tot succes in e-commerce. Onze geavanceerde fulfilment oplossingen zorgen voor snelle orderverwerking en nauwkeurige leveringen, waardoor jij tijd en kosten bespaart en je kunt richten op de groei van jouw webshop. Met ons fulfilment center in Hoorn zorgen wij er elke dag weer voor dat onze klanten efficiënte verzendoplossingen kunnen bieden aan de consument. 

Next day delivery en VVB+ voor Bol.com Klanten

Wist je dat wij next day delivery aanbieden met een cut-off tijd van 22:00 uur? Voor Bol.com klanten bieden we zelfs VVB+ (23:59 uur) aan in ons fulfilment center in Hoorn, zodat jouw klanten hun bestellingen nog sneller kunnen ontvangen.

Op maat gemaakt voorraadbeheer

Elke webshop heeft unieke voorraadbehoeften. Met ons op maat gemaakte voorraadbeheer kun je real-time inzicht krijgen in jouw voorraadniveaus, waardoor je de controle behoudt en tekorten voorkomt. Dit leidt niet alleen tot een beter voorraadbeheer, maar ook tot verbeterde klanttevredenheid.

Duurzame logistiek voor een groenere toekomst

Bij Innostock streven we naar duurzaamheid in al onze processen. Door slim voorraadbeheer en geoptimaliseerde transportbewegingen verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een groenere toekomst voor jouw webshop en onze planeet.

Klantcontact staat voorop

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven ernaar om een sterke relatie met onze klanten op te bouwen. Jouw succes is ons succes, en daarom luisteren we naar jouw specifieke behoeften en bieden we proactief oplossingen aan om jouw webshop te laten groeien.